Poruka greške

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context has a deprecated constructor u require_once() (red 127 od /home/udrugaep/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_required has a deprecated constructor u require_once() (red 127 od /home/udrugaep/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_optional has a deprecated constructor u require_once() (red 127 od /home/udrugaep/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6569 od /home/udrugaep/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6569 od /home/udrugaep/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters u drupal_get_feeds() (red 394 od /home/udrugaep/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u menu_set_active_trail() (red 2404 od /home/udrugaep/public_html/includes/menu.inc).
TREĆI ROĐENDAN EPSILONA
uto, 24.srp 2018

Prošlo je tri godine od Osnivačke skupštine Epsilona. Nekoliko entuzijastičnih pojedinaca tada je počelo okupljati mlade ljude i stvarati novu priču u našoj općini. Priču koja ima i smisao i dubinu i važnost. Uz sve poteškoće i nemogućnost obavljanja određenih aktivnosti, uspjeli smo u našem naumu, a to je započeti priču o novim vrijednostima i novim projektima koje neko društvo (a naročito mladu populaciju) usmjeravaju napretku, razvoju i kvalitetnijoj budućnosti.

Bez lažne skromnosti, možemo reći da smo organizirali jedan od najboljih kulturno-društvenih događaja u povijesti Posušja - Sajam umjetnosti. Osim toga, posebno se dičimo projektima informatičkog opismenjavanja, matematičkih instrukcija za maturante, robotičkih radionica, smotri sveučilišta i drugih sličnih aktivnosti. Danas, kada su naše aktivnosti smanjene, pripremamo i planiramo održivost udruge mladih Epsilon. Naš cilj je društvo znanja, društvo u kojem se poštuje uspjeh i izvrsnost, društvo u kojem vlada atmosfera aktivne uključenosti pojedinaca za opće dobro, društvo koje stvara i kreativno djeluje unutar vlastitog prostora obitavanja i rada. Svima koji žele raditi i činiti nešto pozitivno pružamo ruku suradnje i podrške te ih pozivamo da nam se priključe.

Nakon tri godine, možemo reći da smo zadovoljni učinjenim, te da osjećamo radost i zadovoljstvo ukoliko smo pomogli bar jednoj osobi u pronalasku, aktivaciji i usmjeravanju vlastitih potencijala. U budućnosti udruga mladih Epsilon želi postati:

▶ Najkvalitetnija i najorganiziranija udruga mladih u Bosni i Hercegovini
▶ Inicijator pozitivnih promjena u društvu
▶ Prepoznatljiva platforma kroz koju će mladi napredovati, skupljati i dijeliti znanja te poticati druge na uključenje u sve društvene aktivnosti
▶ Udruga kroz koju će svaki mladi čovjek dobiti priliku za napredak, za uspjeh i za budućnost
▶ Prepoznatljiva mreža mladih, mreža znanja i otvorenosti

To je moguće. U Posušju ćemo stvarati najbolju organizaciju mladih u Bosni i Hercegovini, te i ovim putem pozivamo sve mlade iz naše općine da nam se pridruže. Svi vi mladi koji želite osobne i društvene promjene, dobrodošli ste!

 

udruga mladih Epsilon