Tim za robotiku - novi tim Epsilona
sri, 22.ožu 2017

Epsilon je dobio novi tim - Tim za robotiku. Uz zanimljivu opremu koju smo većinom sami naručili i financirali, dobili smo i 2 mBota kako bi osnovnoškolsku djecu pripremali za SPARKreators ligu - robotičku ligu za osnovnoškolce diljem BiH. Trenutno ovaj tim čine tri studenta i četvero srednjoškolaca, a uskoro će nam se moći pridružiti i s nama učiti svi zainteresirani srednjoškolci. Napominjemo da nije potrebno nikakvo znanje da bi se pridružili ovom timu, već kao i u svemu, samo volja i zaniteresiranost. Vjerujemo da će naši mladi kroz robotiku razvijat znanja iz STEM područja, ali i da će svoja znanja usmjeriti u jačanje karaktera, otvaranje uma i podizanje samosvijesti.

Uskoro i kreću prijave za obučavanje i pripremanje djece za SPARKreators ligu gdje će Epsilon obučavati određeni broj djece. Napominjemo da će sva djeca kroz osnovne škole imati mogućnost rada s mBot-ovima te tako učiti STEM u ranoj školskoj dobi. Zbog malih kapaciteta i nedovoljno opreme, Epsilon neće moći primiti veliki broj djece.