Poruka greške

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context has a deprecated constructor u require_once() (red 127 od /home/udrugaep/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_required has a deprecated constructor u require_once() (red 127 od /home/udrugaep/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_optional has a deprecated constructor u require_once() (red 127 od /home/udrugaep/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6569 od /home/udrugaep/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6569 od /home/udrugaep/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters u drupal_get_feeds() (red 394 od /home/udrugaep/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u menu_set_active_trail() (red 2404 od /home/udrugaep/public_html/includes/menu.inc).
Tim za robotiku - novi tim Epsilona
sri, 22.ožu 2017

Epsilon je dobio novi tim - Tim za robotiku. Uz zanimljivu opremu koju smo većinom sami naručili i financirali, dobili smo i 2 mBota kako bi osnovnoškolsku djecu pripremali za SPARKreators ligu - robotičku ligu za osnovnoškolce diljem BiH. Trenutno ovaj tim čine tri studenta i četvero srednjoškolaca, a uskoro će nam se moći pridružiti i s nama učiti svi zainteresirani srednjoškolci. Napominjemo da nije potrebno nikakvo znanje da bi se pridružili ovom timu, već kao i u svemu, samo volja i zaniteresiranost. Vjerujemo da će naši mladi kroz robotiku razvijat znanja iz STEM područja, ali i da će svoja znanja usmjeriti u jačanje karaktera, otvaranje uma i podizanje samosvijesti.

Uskoro i kreću prijave za obučavanje i pripremanje djece za SPARKreators ligu gdje će Epsilon obučavati određeni broj djece. Napominjemo da će sva djeca kroz osnovne škole imati mogućnost rada s mBot-ovima te tako učiti STEM u ranoj školskoj dobi. Zbog malih kapaciteta i nedovoljno opreme, Epsilon neće moći primiti veliki broj djece.