Poruka greške

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context has a deprecated constructor u require_once() (red 127 od /home/udrugaep/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_required has a deprecated constructor u require_once() (red 127 od /home/udrugaep/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_optional has a deprecated constructor u require_once() (red 127 od /home/udrugaep/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6569 od /home/udrugaep/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6569 od /home/udrugaep/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters u drupal_get_feeds() (red 394 od /home/udrugaep/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u menu_set_active_trail() (red 2404 od /home/udrugaep/public_html/includes/menu.inc).
Sajam fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pomaknut na 30. rujna
pet, 22.ruj 2017

Poštovani,

obavještavamo Vas da se Sajam fakulteta Sveučilišta u Zagrebu odgađa na subotu, 30.9.
Jako nam je žao što je do ovoga došlo i što Vam javljamo ovako kasno, međutim, dogodile su se neke nepredviđene poteškoće zbog kojih smo bili primorani postupiti ovako.
Prvenstveno je riječ o situaciji s maturantima koji su se tek vratili s maturalnog putovanja (koje je bilo odgođeno zbog napada u Španjolskoj, što nitko nije mogao predvidjeti), te koji su izrazili nedovoljnu pripremljenost i organiziranost za dolazak na Sajam.
Budući da nam je primarni cilj zadovoljstvo maturanata, željeli bi smo im pružiti bolje uvjete i priliku da ih se što više odazove, i stoga odgoditi događaj.

Hvala Vam na razumijevanju i nadamo se da se i dalje vidimo 30.9.

Srdačan pozdrav,

Sara Lončar, voditeljica projekta