Sajam fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 23. veljače
pet, 08.velj 2019

Udruga mladih Epsilon i ove godine za maturante Zapadnohercegovačke županije organizira Sajam fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Poznajući koliko se maturanti, budući studenti, muče s raznoraznim pitanjima oko odabira fakulteta, studentskog doma, državne mature i slično, odlučili smo nastaviti s organiziranjem već tradicionalnog projekta informiranja budućih studenata.

Cijeli projekt će se održati u subotu 23. veljače i sastoji se od dva dijela. Prvi dio je prezentacijski i počinje u 12 sati u kinodvorani u Posušju, gdje će studenti zagrebačkog sveučilišta maturantima održati zanimljivo i poučno predavanje sa zabavnim i informativnim sadržajem o životu prosječnog zagrebačkog studenta. Drugi dio predstavlja sam sajam, gdje će studenti u gradskoj sportskoj dvorani Posušje na štandovima dijeliti informativne sadržaje i druge korisne stvari vezano za život i studij u Zagrebu.

Pozivamo sve maturante Zapadnohercegovačke županije da 23. veljače u 12h dođu na sajam i potraže odgovore na pitanja koja im stoje na putu uspješne budućnosti.