Poruka greške

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context has a deprecated constructor u require_once() (red 127 od /home/udrugaep/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_required has a deprecated constructor u require_once() (red 127 od /home/udrugaep/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_optional has a deprecated constructor u require_once() (red 127 od /home/udrugaep/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6569 od /home/udrugaep/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6569 od /home/udrugaep/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters u drupal_get_feeds() (red 394 od /home/udrugaep/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u menu_set_active_trail() (red 2404 od /home/udrugaep/public_html/includes/menu.inc).
Sajam fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 23. rujna
čet, 14.ruj 2017

Udruga Epsilon i ove, kao i prethodne dvije godine organizira Sajam fakulteta Sveučilišta u Zagrebu!
Za sve maturante ŽZH pripremili smo:

- predavanje o Državnoj maturi profesorice Jasminke Petric - iskusne koordinatorice za Državnu maturu koja je svojim detaljnim i razumljivim savjetima kroz muke mature spretno provela generacije maturanata! Saznajte odgovore na najčešća pitanja i sve moguće ishode DM.

- predavanje o studentskom životu u Zagrebu studenata koji će vam na zabavan i informativan način reći sve o tome kako je živjeti u Zagrebu, kako se uči, gdje se jede a gdje se pije, i sve ostalo.

- prezentacija SVIH fakulteta Sveučilišta u Zagrebu - upoznajte studente fakulteta koji vas zanima, pokupite informativne materijale i saznajte sve što vas zanima iz prve ruke!

Predavanja se održavaju u Kino dvorani Posušje, s početkom u 10h.
Sudjelovanje na sajmu potpuno je besplatno.

Spremni izgraditi bolju budućnost?
Vidimo se! :D