ODRŽAN SAJAM ZAGREBAČKIH FAKULTETA U POSUŠJU
pon, 25.velj 2019

U subotu 23. veljače po četvrti put u organizacije udruge Epsilon održan je projekt ''Sajam fakulteta Sveučilišta u Zagrebu”, koji je za cilj imao pružiti maturantima iz cijele Zapadnohercegovačke županije osnovne informacije o fakultetima i studentskom životu u Zagrebu te pomoći pri otklanjaju stresa i nedoumica koje sa sobom nosi vrijeme kada mnogi odabiru cjeloživotno zanimanje.
Prezentacijski dio sajma održan je u kinodvorani u Posušju, gdje je student Antonio Slišković pružio osnovne informacije o životu u Zagrebu, te o kulturno-zabavnim sadržajima koje pruža hrvatska metropola.
Nakon ovog predavanja, sajam se iz kinodvorane preselio u sportsku dvoranu gdje su maturanti mogli od predstavnika fakulteta pokupiti promotivne materijale i dobiti sve potrebne informacije o pojedinom fakultetu. Na sajmu su sudjelovali maturanti iz Posušja, Širokog Brijega, Gruda i Ljubuškog.
Udruga Epsilon zahvaljuje srednjim školama općine Posušje, Sportskom Savezu općine Posušje, općini, svim predstavnicima fakulteta, volonterima, sponzorima, medijskim pokroviteljima i svima drugima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta.

Sponzori projekta su: Meggle, Planet, CO Trink, Vokel, Triel, Penava, Binvest i Olovka.