Besplatne pripreme iz matematike za državnu maturu i prijemne ispite
sub, 27.velj 2016

Tim za matematiku i fiziku udruge Epsilon organizirao je pripreme iz matematike za sve srednjoškolce koji planiraju polagati državnu maturu i prijemne ispite. Cilj projekta bio je poticati društveno odgovorno obrazovanje te pomoći srednjoškolcima iz općine Posušje lakše svladati gradivo matematike i omogućiti im bolju pripremu za prijemne ispite i državnu maturu.

Pripreme su održane u učionicama srednje škole u Posušju od 22. – 26. veljače u večernjem terminu ( 19-21 h ). Predavači i edukatori su bili studenti matematike, fizike i tehničkih znanosti. Za sve srednjoškolce iz općine Posušje pripreme su bile besplatne.